fbpx

O meni

Ura je 5 zjutraj.

V zraku mir in tišina.

Sedim za računalnikom in s polno paro ustvarjam nov dan.

Prav tako kot jutra, obožujem tudi lepoto kreativnih rešitev. Lahko vam izdam, da sem po duši perfekcionistka, ne izgubljam časa, temveč takoj preidem k bistvu. V službo ne hodim!

Petra Rozman

Fotografije: Petra Cvelbar

Moje poslanstvo je, da lahko delam tisto kar me osrečuje – skupaj z ljudmi kreiram za ljudi. 24/7 če je treba, to je moj način življenja in ne služba.

MOJA SLUŽBA = NAČIN ŽIVLJENJA

Petra Rozman
Petra Rozman

Resnično verjamem v transformacijsko moč vizualnih podob in oblikovanje ter v nujno sposobnost poenostaviti komunikacijo, izboljšati izkušnjo ter zbližati in navdahniti ljudi. Take zgodbe vizijam vdahnejo življenje, osvetlijo namen in dajo ljudem vedeti zakaj počnemo to, kar počnemo.

Dobra zgodba in uspešni projekti so lahko le plod vzajemnega sodelovanja. Navdušena sem, da vas lahko spoznam, da začnemo dialog in skupaj skreiramo nekaj lepega in uspešnega.

Sem lahko čisto iskrena? Pohvale ob uspešno zaključenih projektih so zame isto kot dobra fotografija. Vzbudijo mi kurjo polt in neopisljivo zadovoljstvo! Čas je, da gremo na kavo! Potrebujem novo dozo naježene kože!

[email protected] | +386 40 170 623

This error message is only visible to WordPress admins

Error: Access Token for petrarozman is not valid or has expired. Feed will not update.

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.